Om os

 

 

 

Om Venge Partners:

 

Venge Partners specialiserer sig i coaching og kurser. Coaching kan foregå individuelt, men også i grupper eller teams. Et kursusforløb strækker sig over 1, 3 eller 5 dages varighed og med et overordnet tema, som f.eks. Social Intelligens, Social Kapital, Teori U, Lederskab og Ledelsesprocesser. Venge Partners har tidligere faciliteret konferencer, temadage og workshops for forskellige faggrupper og virksomheder.

 

Læs mere om hvad vi tilbyder her på hjemmesiden.

 

 

For at aftale et coachingforløb, kursus eller andet eller for en uforpligtende og vejledende samtale, kan du kontakte os på mail eller telefon. Adresse og telefonnummer kan findes nederst på siden, eller under fanebladet “Kontakt os”.

 

 

Om Peder Venge:

 

Peder Venge, Cand phil & coach, sekretariatschef siden 1987.

Uddannet systemisk coach og mentor hos ’Attractor a/s’ i 2004-2006 og Certificeret i ECI (Emotional Competence Inventory) 1999 hos HayMcBer, London. I 2008 blev Peder certificeret hos ’Centre for Right Relationship’ i Washington i relationskompetencer ”The 3rd Entity”. Peder har arrangeret europæiske projekter, kurser, workshops og studieture omkring projektiværksættelse, med fokus på beskæftigelse, følelsesmæssig og social intelligens på arbejdspladsen samt økologi og miljø i uddannelse og beskæftigelse. Peder har tidligere arbejdet som Senior Coach i firmaet ”What is pink”. I dag er han coach og proceskonsulent i firmaet Venge Partners.

 

 

Om Venge.dk:

 

Vi takker Thomas Kugle for hans funktion og arbejde som webmaster på vores hjemmeside.

Også tak til fotograf Hanne Engelstoft, som har fungeret som fotograf på et udvalg at de begivenheder/billeder der florerer på forsiden.